Risboller
I og med at jeg har det ganske travelt nå for tiden og får ikke laget noe som helst selv nå, så tenkte eg skulle legge ut en oppskrift på risboller. Nå er det tiden for julebakst.
I Norge skal man ha 7 typer julekaker til jul , så jeg setter i gang.
Oppskrift på risboller
250.0 g kokosfett (delfiafett)
200.0 g kokesjokolade
2.0 stk egg
2.0 dl sukker
3.0 ss kaffe, gjerne litt sterk
100.0 g puffet ris
Fremgangsmåte:
Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade. Elt lett inn puffet ris.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade. Elt lett inn puffet ris.
Sett boller med skje på matpapir. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.
Bildene er tatt av meg
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar