Siste tilskudd til hjemmet

Sponset innhold

Noen nye plakater på veggen er en enkel måte å endre interiøret på og tilføre personlighet til hjemmet.

Dere som følger meg på Instagram ser at jeg liker å flytte på mine bilder/møbler, og mikser print, foto og plakater til mine personlige bildevegger. Siste tilskudd er en fin bildevegg i stuen satt sammen av plakater fra Desenio.Desenio er et svensk selskap som leverer plakater, print og rammer til hele Norden. Plakatene er laget av egne designere samt utvalgte kunstnere og fotografer verden over. De har virkelig et imponerende utvalg av motiver, så her bør alle kunne finne noe de liker. Valgmulighetene er enorme og plakatene finnes både i vakre farger og i grafisk sort-hvitt, de har et moderene uttrykk som passer et skandinavisk og nordisk interiør. Desenio selger plakater online og leveringstiden er 2-5 dager. Og jeg har vært så heldig og kunne tilby alle mine følgere 25% på varene hos Desenio  med koden NLIMME25 (gjelder ikke rammer og handpicked/collaborations posters)

Jeg velger alltid motiver som inspirer og motiverer meg, jeg kjøper aldri bilder /plakater som jeg klarer å ta selv. Men disse tre - inspirer meg og jeg elsker måten de er tatt på.
De som jevnlig tar bilder vet hvor mye det krever å ta et bra bilde, og disse er absolutte favoritter, både med lyset, komposisjon og kvalitet.De bildene du ser er 1 | Shc-jump  2 | Forest Bridge  3 |Dancer two

Kikker du inn på Desenios side vil du også finne utrolig mange gode tips til hvordan plakatene kan henges og bildeeksempler på hvordan det kan gjøres.
Nyttige linkerKommentarer

Populære innlegg