Ferien vår i USA- Del 3. Steder det er verdt å besøke

1.Kerry park

Er du interresert i bilder og har lyst å få med deg to av severdigheter i Washington, da bør du gå innom Kerry park.
Perfekt plass til å ta bilder og få med seg både Space Needle og vulkanen Mt. Rainier.


2.Columbia center
Tidligere har vi besøkt Space Needle for å ta bilder, men i år oppdagede vi at du kan få mye bedre utsikt av byen til halv pris.
Man kan kjøpe billetter for å komme seg opp i en av skyskrapere og få en fantastisk 360 graders utsikt (tror det er minst dobbelt så høyt som Space Needle. Vi var i 77. etasje)3.Public market
Her kan du få alt av souvenirer, blomster, mat og underholdning, i enden av dette markedet ligger også Starbucks, faktisk den første av dem alle. Og ned til venstre for skiltet ligger smuget Gum wall.
Nede i ett lite smug ved Public Market finner du Gum wall. Veggene vaskes jevnlig og ble sist vasket en mnd før vi var der.
Ganske ekkelt, men samtidig veldig fascinerende og selvfølgelig måtte jeg også klistre en tyggis på veggen.
4. Science center

En av de stedene vi besøker er vitensenteret i Seattle(Science center Seattle). Den ligger veldig nærme Space Needle som er også en turist attraksjon .På vitensenteret er det morro både for barn og voksne, uansett alder.
Her er det litt forskjellige utstillinger som blir stilt ut, noen er faste utstillinger og noen er utstilt for en periode. En av våres favoritter er- sommerfugl huset. Her kan du se hvordan sommerfuglene blir til helt i fra puppe stadiet til de bli vakre sommerfugler.
Og i år var det LEGO utsilling som vi fikk sett - "The art of the brick"(den skal jeg fortelle litt mere om i mitt neste innlegg)


5.Stadium High School.

Husker du filmen "Ti tusen ting jeg hater ved deg"??? Dette er den skolen fra filmen, like utenfor Seattle i en by som het Tacoma.

Dette bildet er lånt av google

Kommentarer

Populære innlegg