Man skal ikke tro alt det man leser!


Jeg er egentlig ikke en fan av fotballfrue, men har likevel fått med meg hetset mot henne nå. Det som overrasker meg mest er at folk tror alt det de ser og leser. Helt siden barneskole lærer vi barna å ikke tro alt som står på nettet og sjekke fakta fra flere kilder.
Det som er mest tragisk er jo alt folk raser mot henne, som om hun skulle gjøre noe kriminelt. Man skal ikke tro alt man ser og leser, man SKAL VÆRE KRITISK til alt som er på nett og TV.
Det er nok ikke et nytt fenomen at folk redigerer på bildene sine, jeg har støtt og stadig fått forespørsler både på FB og Instagram om å like en konto, så får jeg flere likes.
Siden jeg driver blog så har jeg fått forespørsler der jeg kunne betale for å få følgere...
Men er det ett mål å bare få flest mulig lesere til bloggen som ikke bryr seg om innholdet???  
Eller er det ett mål å skrive om det du liker og håper på at du treffer noe hos leserne med innleggene dine, og at leserne er interresert i det skriver?

Personlig  prøver jeg å være så ekte som mulig på bloggen, men tror nok det er helt umulig å ikke redigere bildene sine. Vi har mange verktøy nå til dags og vi vil at bildene våres skal se mest mulig innbydene ut, synes ikke det er noe galt med det!

All den oppmerksomhet rundt slankinga nå har jeg lyst å spy av.
 Jeg synes ikke særlig om å være veldig slank, men jeg synes heller ikke noe om å være sykt overvektig. Mediene går liksom fra den ene ytterkanten til den andre.
Men mest av alt så må folk slutte å blande seg opp i hvordan de andre rundt seg ser ut. Det har dere ingenting med!
Det er ikke sikkert at disse menneskene kan noe for det, hverken den ene veien eller den andre, og det kan være like fornærmende å si: Nå ser du litt tynn ut, du må legge på deg. En sier jo aldri noe til personene som er overvektige at du er litt tykk så nå må du slanke deg! Slutt å kommentere hverandres utseende! 
Som jeg sier til ungene : har du ikke noe fint å si så ikke si noe i det hele tatt!!!

Tror i bunn og grunn at vi alle må gå inn i oss selv og slutte å legge oss opp i hvordan andre ser ut og hva det de gjør!
Skulle vi ikke være oss sev??? Alle skal være så unike, men likevell går vi kledd i samme klær og har samme interiør i husene våre selv om det er stort utvalg av alt.

Bildet er lånt av vk.com

Jeg er selv ikke noe god på det, men jeg prøver det beste jeg kan, er det ikke godt nok?

Til slutt vil jeg legge til ett bildet som jeg synes litt morsom og speiler dagens sammfunn godt.
Ha en fin uke og vær fornøyd med den og der du er!

Bildet fant jeg på google

Kommentarer

Populære innlegg