Tannbleking

Det er mange av oss som har lyst fra tid til annen å bleke tennene. Det er en ganske dyr affære hvis du skal gjøre det hos tannlegen og hvor lenge varer den? For en stund siden kom jeg over en nettside der det stod forskjellige måter å bleke tennene hjemme. Siden tennene synes og jeg ikke vil gjøre noe som kan ødelegge så tok det litt tid før jeg bestemte meg for å prøve. Søsteren min er tannlegeassistent, så naturlig nok spurte jeg henne om hvilken av disse måtene hun anbefalte. Noen av disse oppskriftene innohold sitronsaft og det etser tennene. Men en av de synes ho såg ganske bra ut og det er det de bruker av og til hos tannlege der hun jobber. Mange som skal gifte seg får den anbefaling av tannlegen å gjøre dette før man skal ta bryllupsbilder.

Jeg kunne se forandringen rett etter 1.tannpus, men jeg såg ikke det før vi tok bildet før og etter. Helt utrolig , sier jeg bare!

IKKE GJØR DET TIL DAGLIG RUTINE

Det du trenger er 1 ts bakepulvær, 1ts hydrogen peroxide 3% (kjøper på apoteket),1/2ts vann og litt tannkrem

 Bland deretter  alt i en liten f.eks skål, med dette skal du børste tennene i to minutter. Husk å gjøre det en gang i uken til du har nådd de resultatene du ønsker. Når du er fornøyd med resultatet, bør du gå over til maks en gang i mnd.

Kommentarer

  1. Det høres jo ut som en enkel operasjon det der :o) Muligens noe mildere enn noe av det som finnes å få kjøpt. Jeg har aldri prøvd dette selv, men kanskje jeg skulle ha testet ut det :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg