Tidlig???? Å neida!!! Vi liker det sånn!!!

Siden det er 1. desember på søndag og tradisjon her i huset å ha treet stående fra 1. desember, måtte vi på loftet og finne det frem. 
Foten til juletreet er ikke noe fin , så da tenkte jeg at jeg skulle kjøpe denne herlige skittentøyskurven til å ha juletre foten oppi. Men... den er ikke så brei som jeg trodde.... Da måtte vi finne på noe annet..


Så satte vi i gang med juletreet. Vi fant en kasse fra julepynten, brettet hjørnene inn og teipet den fast, til slutt tulla vi den inn i matpakkepapir!
 Som dere skjønner så er matpakkepapir en slager hos meg denne jula :).

 Det ble ganske bra, hadde det vært breiere matpakkepapir rull så hadde jeg nok sydd det til en liten sekk/pose. Tror nok alle mine potteplanter får seg matpakkepapir poser denne jula til å pynte seg med. 
*ler litt*


I år blir juletreet vårt pyntet med rød og hvit pynt. I hodet mitt tenker jeg at det kommer til å bli ganske stilig med origamisvaner på juletreet, jeg har laget en... og det skal lages mange fler!


 Til slutt, bildet av den nye vedposen min :), den rommer ganske mye og pen å se på. 
Med dette vil jeg ønske dere en god helg og god adventstid!!!
Nå er det bare ett par dager til så er vi der!!!


Kommentarer

 1. Så genialt å lage juletrepose av matpapir! Jeg har en idè om å finne meg en sinkbalje til mitt tre i år men om det blir med tanken eller om jeg faktisk får rota meg til å gjøre det - det er en helt annen sak;)

  Ønsker deg fine adventsdager,
  klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes egentlig at det spiller ingen rolle hva du har juletreet opp i , koselig er det uansett :)
   Ønsker deg og en fin adventstid :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg