Nyoppusset kjøkkenmøbler

Da var jeg ferdig med oppussing av kjøkkenmøbler. For åtte/ni år siden kjøpte vi oss kjøkkenmøbler på IKEA, og det er ingenting å klage på kvaliteten. De har holdt med oss så lenge, og har heller ikke bare blitt brukt til spising, men til oppussing, og som krakk til å stå på.


 Slik så de ut rett før de fikk overhalingDa jeg skulle male skrudde jeg de i fra hverandre, pusset dem med sandpapir og vasket de for å få dem klare til maling. Jeg brukte bengalakk og sølvsparay.Enkele grep til som gjøre maling lettere: du kan ta en spiker i bunnen av stolbenet og male under samtidig. Første stolen tok veldig lang tid siden jeg malte detalj for detalj, men resten skudde jeg bare topplaten av og malte hele stoler/bord på en gang. Det er 8 times tørketid for bengalakk, og det føles kan føles som en evighet!Og resultatet ble skik!


Toppen av bordet ble ganske stygt med spraylakk, så jeg gikk ned på Monter og fikk hjelp til å finne en tilnærmet fargen som sprayen. Fargen ble kjempefin.I morgen begynner jeg på jobb igjen og vi, her hjemme, hadde en produktiv sommer. Mannen lagde en ny benk til meg og vi har malt huset en og halv gang, satt opp stakittgjerde som vi og malte. Postakssestativet fikk seg ett nytt løft og på garasjen ble det byttet kledning og malt. PUH!!!!
Så nå trenger vi ett nytt tak på garasjen og den skal vi fikse om ikke alt for lenge til :).
Men tross alt arbeidet var det en nydelig sommer med masse sol!!!!

Kommentarer

  1. Кухня ожила и приняла новый вид. Просто хочется поседеть на стуле в теплом свитре. МОЛОДЕЦ Я ТОБОЙ ГОРЖУСЬ

    SvarSlett
  2. Så fresht og fint :)
    Lykke til i utfordringen.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg