Buntingford


En av dagene leide vi buss til Buntingford for å se på "røttene" til bestefar. Fantastisk dag og her fikk vi lov å besøke en av hans barnedomsvenninder, huset han vokste opp i, skolen han gikk på og til slutt kirken han ble døpt i.
Her er huset han vokste opp i.


Så gikk middagen til den lokale pubben som het The Fox, som egentlig er den stengt på tirsdager, men siden vi kom helt fra Norge så åpnet de den for oss, slik at vi kunne få gleden av å feire med familie og venner som han ikke hadde sett på lenge...Ett veldig fint hus over gata for puben.


Men det kuleste var nok når vi skulle besøke den gamle kirken og graven til besteforeldrene hans. Og det vi møtte der var... hva skal eg si.... merkelig. dette bildet har jeg lånt fra google

Og slik det ser ut i dagKirken ble solgt for noen år siden og ble kjøpt av en rik mann som begynte å bygge den om til ett slott. Det merkelige her var at kirken var bygd over gravplassen og for å få lov å bydde den om til en slott måtte de fjerne noen kister og begrave dem på nytt. 
Likevell så lå det noen kister fremdeles i kjelleren og bygget har fremdeles over 60 lik under det slottet.

Vi har møtt noen byggmestere på utsiden og hadde en liten prat med dem, så de inviterte oss inn. Jeg ble ikke med pga jeg synes det var litt skummelt (det angrer jeg veldig på i dag, var nok min eneste sjanse å får sett noe slikt ), men mannen min ble med inn å fikk tatt noen bilder. I følge han så er det ikke så mye igjen av den gamle kirken, det meste er restauret, men du kunne fremdeles se noen inrissengen på veggen. Klokken på bildet er risset inn er fra år 1585, og er sansynligvis året hvor de fikk installert den første kirkeklokken i kirkens historie.Men hvem er det som vil bo på en kirkegård???? det kan jeg ikke forstå!!!!


Kommentarer

Populære innlegg